Packat och klart

DSC_0523_1

Det spöregnar ute och om tre timmar behöver jag befinna mig på en buss riktning centralstation. Visby kommer nog inte att visa sig från samma sida som på ovanstående bild, har jag en lätt känsla av ;)

Frågan är om JAG kommer att visa mig från min bästa sida. De senaste två nätterna har jag fått inte mer än max fem timmars sömn, vilket är åtminstone två timmar för lite för mig. KAN INTE SOMNA. Ligger och stirrar i taket, provar olika positioner i sängen, vänder och vrider och kastar mig omkring, ligger still som ett lik och blundar krampaktigt men jag är så djävla osömnig så jag vet inte var jag skall ta vägen. Jag hoppas att helgen skall råda bot på mina sömnproblem för det är så djävla opeppt att inte få vakna utvilad.

Humöret är dock på topp, jag är så omåttligt pepp på denna helg och på nästa. Oroar mig såklart lite över att jag är lite för uppspelt eftersom det ökar risken för besvikelse ifall det inte blir så bra som jag vill, men samtidigt så talar liksom ALLT för att det KOMMER att bli så djävla bra. Vad kan gå fel med Gotlandsresa och/eller julshow, liksom? :) (…famous last words…)

Nåväl. Jag har jobb att stå i tills jag skall sticka – och jag borde försöka äta något. Jag tror inte att min mage står sig tom fram till tre, liksom :P Frukostsmoothie om en stund, med andra ord…

Hepp! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: