Fryser

tumblr_nf5m5nbBvr1u21eo4o1_500

 

Det är så löjligt, ändå. Det var sex grader ute när jag gick till jobbet och efter att jag kommit mindre än halvvägs var jag väldigt uppe i varv och började känna mig liksom FÖR varm. Men nu sitter jag på kontoret med stor varm sjal om axlarna och en stickad mössa på huvudet för att försöka få upp lite värme och sluta huttra. Det är inte ens vinterväder, med andra ord. Det är bara, som vanligt, alldeles för kallt på kontoret. Wohoo.

Det är mindre än en månad till julafton (wooo!) och jag fick fixat de flesta julklappar igår så jag känner mig ganska trygg inför den stundande högtiden :) Det är såklart ett par saker till jag behöver fixa, men just nu känner jag mig inte särskilt stressad över detta :)

Ikväll blir det rollspel och jag hoppas att det blir lika bra som förra gången :D Det har ju gått väldigt länge sedan vi spelade senast – folk har varit sjuka och med en såpass liten grupp (fyra spelare) så gör det alldeles för stor skillnad ifall någon missar en gång, så vi har skjutit på det och idag så verkar det som att alla mår bra nog för att spela, yay!

På lördag skall jag med Martin på hans företags julfest, på söndag är det första advent och saker känns helt enkelt väldigt bra just nu :) Lite lätt klädångest över att jag inte alls vet vad jag skall ha på mig på lördag (jag har ett par kriterier jag vill uppfylla) men det löser sig. Imorgon efter jobb skall jag i lugn och ro gå igenom garderoben och se vad jag kan hitta på för något. Jag borde städa, men jag orkar inte stressa med det imorgon så jag kommer att ta det lite lugnt istället och fixa saker i en lite trevligare takt. Jag har nästa vecka på mig att städa – så fort det är städat kan jag pynta, så det är ju en bra morot :)

Igår gick jag hela vägen ut till City Gross i Stora Bernstorp och storhandlade. Tog bussen hem med mina kassar efteråt, vilket var skönt för det började bli väldigt kallt ute. När jag kommit hem och packat upp mina kassar tänkte jag laga mat direkt men kände mig så djävla illamående att jag fick lägga mig en timme på soffan och sova lite för att återhämta mig. Mådde bättre när jag vaknade men var fortfarande lite off.

Vaknade till mitt under natten och trodde att klockan skulle vara precis innan larmet skulle till att ringa, men icke! 01:37 var den vilket var asnice för då kunde jag gosa ner mig under täcket igen och somna om utan att behöva känna mig stressad. Yay!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: