Ett tisdagsinlägg

IMG_20141111_072527

Somnade med huvudvärk, vaknade med huvudvärk – men har inte huvudvärk just nu. Bra.

Det är tisdag, jag lyssnar på Bedlam Bards och jag har börjat använda min Fitbit igen. Jag har dock kopplat ifrån Fitbiten från Earndit – nu är den helt och hållet på mina villkor och inte längre en stressfaktor. Däremot kopplade jag ihop Runkeeper med Earndit, vilket innebär att varje gång jag kör Zombies Run! så får jag Earnditpoäng för det. Hepp.

Men jag kommer nog inte att köra Zombies Run! på ett tag nu. Jag har haft smärtsamma problem med höften två gånger de senaste tre veckorna (och då snackar vi ihållande smärta över ett period på 2-3 dagar åt gången) som jag förmodligen borde gå till läkaren och kolla upp – men smärtan hinner försvinna när jag väl har tid/möjlighet för ett läkarbesök och då känns det så fånigt att kolla upp det. Det är ju inget som säger att det KOMMER att komma tillbaka, liksom. Men tillsvidare kommer jag att ta en paus från att springa/simma och göra andra övningar som kan vara påfrestande för höft/lår, i förhoppning om att lite vila kommer att förbättra läget och förhindra att problemet uppstår igen. Istället kommer jag att sätta fokus på mer styrketräning och då främst för rygg och axlar. Jag är bara så sjuuuuukt dålig på att träna just nu, och jag har ju hela tiden så mycket annat som tar fokus och tid från mig. Igår fixade jag ÄNTLIGEN en slits på fodertyget på min prinsesskappa – det har ju bara tagit mig två år? Heja.

Men men. Tisdag, tvättid ikväll, skall städa och packa och fixa hemma. Imorgon + torsdag får ni överleva utan mig eftersom jag kommer att sitta på en förläggning i Barsebäck på något jag hoppas är en spännande utbildning i arbetsplatsens psykosociala arbetsmiljö :) Jag kanske mobilpostar något här, men alltså, räkna inte med det för fem öre :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: