Förra veckans träning + helgen

Screen Shot 2014-08-25 at 07.25.17

Screen Shot 2014-08-25 at 07.24.42Screen Shot 2014-08-25 at 07.25.41Screen Shot 2014-08-25 at 07.26.07

Så. Bortsett från innebandy förra måndagen så har det inte blivit någon träning ALLS. Jag ägnade måndagskvällen + hela tisdagen åt att halta pga ont i benet, och när jag vaknade på onsdagsmorgon mådde jag helt åt helvete och blev hemma från jobbet i tre dagar där jag bara vara soffliggande och mådde dåligt. Vetefan vad det var för något, men jag har varit febrig, lidit av yrsel och inte orkat göra något alls utöver att ligga på soffan och tycka synd om mig själv. Har passat på att titta färdigt på OITNB, men hade hellre varit normal och varit på jobb och tränat osv. NÅVÄL. Inget att hänga upp sig på, och midjan var ändå på 69 cm när jag mätte imorse så kroppen har ju åtminstone inte tagit illa vid sig av ett par dagars utebliven träning.

Åkte till Göteborg i lördags morse och hem igen igår kväll. Kort och koncist, men så blir det när man är sjuk och inte kan/orkar åka på fredagen. Vi ägnade lördagen åt att chilla, fika hos Martins mor, äta goda hamburgare och umgåsa med Olof samt lyssna på en trevlig trubadur på lokalpuben där Martin bor. Söndagen ägnades åt soffhäng tills jag åkte hem. Tog en omväg hem från bussen igår, vilket var trevligt. Fin kväll.

Idag blir det förhoppningsvis innebandyträning, och sedan skall jag dra igång med ett 30-dagars program som heter Bikini Burn som tydligen skall vara väldigt effektivt. Återkommer med rapport när jag vet hur det går med det hela ;)

Delar inte min träningskalender från förra veckan eftersom det verkligen bara är måndagen som är noterat något på, det känns som extrajobb för ingen vinning ;D

Nu skall jag jobba vidare, hoppas att ni har haft en bra helg och har en fortsatt trevlig dag :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: