Blåmärkt

Screen Shot 2014-08-05 at 07.15.23

Fördelen med att gå upp klockan fem och träna innan jobb är att allt går i fast forward. Man är i sängen, plötsligt har man sprungit 15 minuter på löpband, plötsligt har man tränat klart med vikter, nästa steg så är man nyduschad och sedan sitter man på kontoret och knappar på datorn. Nu har jag varit vaken i två timmar och känner mig redan nöjd med dagen. Det är liksom så att man börjar se fram emot nästa gympass?

Planen var att ge mig på rockringen idag igen, men jag har blåmärken runt hela där ringen har cirkulerat runt mig och det gör så satans ont och det är fjantigt men jag ville helt enkelt inte rocka när det gjorde så ont, haha. Jag får ge det en dag eller två att lugna ner sig och ge mig i kast med den igen sedan. Jag har ett stoooort blåmärke där jag har haft fitbiten sittande, så jag skall nog sikta på att INTE ha den i byxlinningen när jag leker med rockringen i fortsättningen. Pucko.

Ikväll har jag tvättid och planen är att städa i lägenheten medan jag tvättar. Förmodligen blir det lite städat och sedan soffhäng, jag är lite seg på eftermiddagarna men det blir allt  bättre allt eftersom kroppen börjar plocka upp träningen :)

Det har varit svalt två dagar i rad nu (måndag+tisdag) och det känns så djävla bra. Värmen i söndags höll på att göra mig tokig, jag var svullen och hade ont och ville mest bara lägga mig i frysen ett tag för att kyla ner min stackars kropp. Igår när jag skulle sova var jag nästan frusen att ligga med bara påslakan utan täcke, så snart börjar det bli dags att få sova under mysigt fluffigt täcke igen istället för med ett tunt djävla lakan över mig, yay! GIEF HÖST liksom :D

Ohwell. Det var allt for now :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: