Spolar tillbaka och börjar om

DSC_0523_1

I nytvättade lakan sov jag som ett barn natten igenom, men trots det var jag så oförskämt trött när klockan ringde att jag nästan somnade om. Väcktes dock av ett random illvrål utanför fönstret, osäker på vem som gjorde vad där, men lyckades i alla fall ta mig upp ur sängen, få på mig kläder och komma iväg till jobb.

Det är fredag, i eftermiddag kommer Martin och jag vill just nu mest bara sova. Jag har en del att roa mig med på jobb dock, i vanlig ordning, så får se vad det blir av dagen.

Och NÄSTA VECKA tänker jag börja träna igen. Det har jag nu sagt x antal veckor i rad, men vafan. När Martin har åkt på söndag så går jag antingen ut på en långpromenad, ner på gymmet eller bort till simhallen. Endera av de tre är acceptabla – statusen på min kropp är det dessvärre inte. Egads, jag har nästan helt återgått till stadiet jag var i INNAN jag började träna förra året. Lata skrälle! Jag vet ju dock att om jag bara kommer igång med att träna igen så tar det ett par veckor och sedan är jag awesome igen. Förhoppningsvis kan jag hålla igång det bättre den här omgången, det är ju när jag slutar träna som det brakar åt helvete, som man säger.

Nåväl. Jobb jobb. Hepp!

(sorry för ett ytterst intetsägande inlägg, jag tryter bara lite i inspiration just nu)
(för övrigt behöver jag nya skor, jag har gått ut ytterligare ett par vafan)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: