Men snart är det äntligen höst igen

nekkid-mindre

Det blir ju inget medeltidsveckan för oss i år, och det känns dåligt. Jag har väl egentligen semesterdagar till det, men jag vill ju kunna ta med mig Krabbis och åka till pappa i höst och hälsa på, så man får ju helt enkelt prioritera och i valet mellan pappa och mtv så vinner pappa. Vi får sikta på mtv nästa år istället :)

Den här natten alltså -_-’
För det första har jag som vanligt på söndagar enormt svårt att somna. Jag låg säkert i en timme innan jag lyckades bli medvetslös igår, klart obra. Sedan vaknade jag till ett par gånger pga varmt och djävligt. Sedan vaknade jag vid tresnåret av att någon hade tagit ut en väldigt upprörd hund på gården??? tack för det granndjävel, det var säkert fler än jag som vaknade där -_- Jag kan ju inte stänga fönstret, jag kommer att förgås i värmen i så fall. Kan det inte bara snälla bli HÖST snart!? Vaknade till vid halv fyra och sedan sov jag fram till fem när klockan ringde. Tog en långpromenad till kontoret, hade gått 11k steg när jag låste upp dörren här förut.

Idag blir det en någorlunda lång promenad hem, sedan skall jag försöka köra lite viktträning och sedan skall jag fortsätta att sy lite och kolla på South Park.

Började spela Fallout 3 på boxen i helgen, lyckades fastna ett par timmar ;) Får se ifall jag fortsätter att spela idag. Jag vill helst spela när det är mörkt ute, men det mörknar ju inte förrän typ nio. NÅVÄL.

Jag är igång med min Fitbit igen. Företaget lyssnade på de saker jag föreslog att de skulle ha som priser att få för de poäng man införskaffar, så nu måste jag ju bidra lite så att jag kan få balla prylar ;) Det vore otacksamt annars.

Jag var på kyrkogården och satte ett ljus för Anna i minneslunden i lördags. Satt där en stund i lugn och ro och lyssnade på Ted Gärdestad och samlade mina tankar, saknade och sörjde. Det blir absolut lättare för varje år som går, men saknaden är lika stor som alltid.

Nu skall jag fortsätta jobba. Ni får ha en trevlig dag :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: