Hemma igen!

DSC_0309

Jag är hemma igen!

Skärmklipp

Det var sjukt bra, jag är väldigt glad att jag åkte och trots lite strul med olika offgrejor (toaletten, vatten, logistik) så har vi haft det djävligt bra. Det är dock väldigt skönt att vara hemma, och just nu spöar regnet ner på helt galna nivåer utanför mitt fönster och jag sitter här och ryser och fryser och myser och allt är bra.

Jag skall se ifall jag får tid till att skriva en sammanställning av vad jag har upplevt på lajvet, som jag gjorde efter KHV (Krigshjärta 5) så får ni läsa vare sig ni är intresserade eller inte ;)

Nu skall jag fortsätta chilla, imorgon är jag på jobb igen och trots att det skall bli skönt att slussas in i vardagen igen så känner jag en viss saknad efter skogen – fast den var full av mygg, giftrök och galen värme.

Det finns INGA bilder på mig som Liesel Stauss – ÄN. Jag och Mia kommer att ha en photoshoot i framtiden där vi poserar snyggt som Liesel och Marlene, så ni får hålla ut tills dess innan ni får bilder.

För övrigt vaknade jag igår morse med svullet vänsteröga och har svullnaden kvar idag. Sjukvårdare på plats tog en titt och det var ingen fara, men jag får avvakta ett par dagar och se ifall det går över eller ifall det är något som tänker hålla sig kvar och störa :P

Hej så länge! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: