En lite oplanerad resa

DSC_05811

God middag och sådär! Jag jobbar hemifrån idag, så jag har haft händerna fulla och inte riktigt tagit mig tid för bloggen förrän typ …nu. Jo. Um.

Om femtio minuter har jag en tid hos en läkare som förhoppningsvis kan ge mig något för mina problem med mensvärk och depressionstillstånd före mens. Det hade varit fint. Ni får hålla tummarna för mig, tycker jag :)

Fick igår besked från min mor att min mommo ligger på sjukhus sedan i lördags. Läkarna misstänker vinterkräksjuka och har tagit prover som det var sagt att de skulle få svar på idag. Jag känner mig orolig och har kollat på att resa ner till Gotland i början av Maj. Jag kan ju inget göra åt att hon är sjuk, men jag tror att hon skulle uppskatta sällskap och stöd ett par dagar. Och det handlar inte bara om att hon skulle behöva mig; JAG behöver HENNE. Hon är den enda mommo jag har, och jag får ont i magen bara av att tänka på att hon en vacker dag inte längre kommer att finnas där längre. Jag vill inte skjuta och skjuta på ett besök till ön och ta för givet att hon alltid kommer att finnas tillgänglig, det är inte hållbart.

Så ja. Mest troligt blir det en helg på Gotland. Jag tar kameran med mig. Jag skall ta promenader, fotografera och inandas den där livsviktiga öluften. Mest av allt skall jag dock finnas där för min mommo. Laga mat åt henne, se på dödstråkiga tv-program med henne, lösa korsord med henne, prata med henne och visa henne semesterbilderna från Japan. Ta tillvara på tiden. Älskade mommo. ♥ (och så skall jag passa på att krama på Eric, och förhoppningsvis även Elenaria och Leo om de är på ön, och så mina favoritpojkar (näst Bobby såklart ;)) Eneas och Elric!)

Skall kolla på biljetter i eftermiddag. Skall även sätta färg i håret så att jag slutar se ut som en skräphög. Nu skall jag göra mig redo för att gå till läkaren. Jag har hjärtat i halsgropen, jag vill inte ta ut saker i förskott men jag är så orolig att det inte skall tas på allvar, de besvär jag har. Jag hoppas att hon kommer att lyssna på mig och kunna ge mig den hjälp jag behöver.

Jag återkommer senare, tjipp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: