T- 6:46 and counting

huldr

Har just inmundigat frukost och nu går vi igenom packningen för att se att vi har allt vi borde ha. I fredags tog jag med en saffranskladdkaka till kontoret för att förskottsfira min trettioårsdag och sedan satt vi kvar ett par timmar efteråt och drack lite och umgicks. Lyckades fixa ett par tickets jag ville ha avklarade innan semestern vilket kändes jättebra :)

Helgen har sedan ägnats åt att packa och införskaffa allt vi behöver ha som inte redan fanns hemma, och nu är det plötsligt bara TIMMAR tills vi lämnar Sverige för Japan! Egads!

Så. Två veckors frånvaro från bloggen, KANSKE ett par poster mellan varven när tid finnes. Jag kommer att försöka posta saker på instagram eftersom det är enkelt, så ni får jättegärna gå och följa @voodoobunny ifall ni vill se lite Japanbilder mellan varven :) Folk som behöver ha tag i mig vet förmodligen redan hur jag kan nås, och annars så ses vi igen om två veckor hörni :) Då kan ni se fram emot semesterbilder, vad jag shoppat och vad vi gjort och ätit! Ni får ha det så gott i min frånvaro och jag hoppas att ni är kvar när jag återvänder!

Sayonara ♥

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: