Onsdagslyx

lavendel

Allt det bra i livet: Böcker, badbomber, Cthulhu

Jag köpte hela TVÅ badbomber på vägen hem från jobb idag! En vid namn Twilight och en French Kiss (sistnämnda var den jag köpte sist – gillade!) och kvällens val fick bli… Twilight!

badbomb

Rosa stjärnor wheee~

glass

Som att sitta i en stor, smältande glass i rosa och blått

fuffNär badbomben frätt färdigt var vattnet ljust blått och FULLT av glitter. Låg en stund och stirrade på glittret som dansade runt omkring mig. Klart nöjd med läget. OBS! Jag är helt glittrig nu när jag har torkat. SJUKT NÖJD.

Tända ljus också såklart:

ljus

Ett med doft av lavendel och ett med doft av vanilj. Om nom.

Låg i badet i runt en halvtimme tror jag. Hann läsa tre kapitel i Dragonlance. Inser till min besvikelse att jag har haft lite övermod i självförtroendet när jag trodde att jag skulle hinna läsa ut den innan vi åker på måndag – jag har lite mer än halva kvar och såvida jag inte ligger vaken halva natten och läser (fat chance, jag har jobb att göra imorgon) så får jag nog admit defeat och inse att jag inte riktigt har hunnit läsa såpass mycket som jag inbillade mig att jag skulle. Suck.

ANYHOOO~ jag har slagit in Martins födelsedagspresenter nu, såhär ser de ut:
starwars

OBS! Han skall inte få Chewbacca, den är min :) Chewie fick bara stå bredvid för att det kändes passande. Det här pappret har jag alltså promenerat ut till JÄGERSRO för att köpa, men jag tror att han kommer att gilla det :) Star Wars pew pew!

DSC_05441

OBS! Jag gillar ju också Star Wars :)

Okej, nu tänkte jag typ gå och lägga mig fast klockan inte ens är halv nio. Jag har en bok att läsa och musik att lyssna på ♥ Tjipp och hej!

3 kommentarer till “Onsdagslyx

  1. Awesome med glittriga badbomber! och böcker och Cthulhu!

    • Tillägg: Ser att du har böcker från mitt favoritförlag. Me like. SÅ FINA OMSLAG. GAH.

    • Yes, älskar de böckerna! Vill byta ut cirka ALLA mina böcker mot läderinbundna snyggböcker :D Köpte dem på Filippinerna, upptäckte sedan att det fanns att köpa i Sverige också, haha. Där släpade jag hem en dröse böcker ”i onödan” ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: