Jag älskar att få mail från Romwe <3

En gång i tiden kastade jag dessa mail utan att orka läsa igenom dem. Nu blir jag lika glad varje gång de mailar mig. Jag blir överlycklig av deras helt bisarra engrish, jag skojar inte ens. Det här är lika fint som när mamma stavar jedi => ”jeddai”, jag blir sådär kär i hjärtat och squeee~

Veckans skörd:

Screen Shot 2014-03-20 at 09.47.20

 ♠

Screen Shot 2014-03-20 at 09.44.45

Såhär ser den ut, tröjan som alla blir som tokiga över:

Screen Shot 2014-03-20 at 09.49.49

 ♠

Och här får ni en länk också, ifall ni faktiskt vill köpa tröjan :)

2 kommentarer till “Jag älskar att få mail från Romwe <3

  1. Hahah agree älskar deras mail x3

  2. Haha, skoja inte! Försökte unsubscriba från dem hur länge som helst tills jag bestämde mig för att börja läsa dem. Deras förkastliga formuleringar och bullshit är ju fantastisk. Brukar ha högläsning på jobbet, mina favoriter är mailet då de försökte promotea sin Starbucks tröja och kom med ett ”Don’t you just love to go the the starbuck? I love the starbuck”, samt mailet där dem talade om varför dem inte sålde tjocka tights. Dog av skratt alltså.

    Att dem skulle ha sålt 500 tröjor på 2 timmar är ju dagens bullshit också!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: