Söndagsbestyr

starwars

En lugn söndag. Idag vaknade jag halv nio, jag vet inte riktigt varför min kropp inte tycker att det är läge att ta tillfället i akt och sova halva dagen när det ändå är helg, men men. Solen skiner utanför fönstret och det är ju fint att vara uppe i god tid så att man har lite längre dag än annars :)

Jag har sedan två veckor tillbaka använt vårjacka istället för vinterkappa! Tror nog att det nästan är läge på att hänga undan vinterkappan, det är mitten av februari och det verkar inte bli mer vinter i år. HOPPAS JAG. Missförstå mig rätt, jag älskar ju vintern osv, men just nu behöver jag verkligen solsken och vårblommor och barmark. Det peppar mig att må bra. Fjärilar i magen, knastrande grus under fötterna och en mild doft av nyknoppade blommor när man tar kvällspromenader. Jag gillar.

Idag skall jag ägna lite tid åt att fixa i hemmet, och sedan blir det nog en vända nedom gymmet en stund. Jag har dock lite svårt att bestämma mig för vilket rum jag vill fixa, just nu är hela lägenheten i skriande behov av uppmärksamhet. Jag tror dock att det är sovrummet som skall få kärlek idag – man behöver ha ordning och reda omkring sig när man skall sova för att kunna vila i lugn och ro. Det blir nog ingen före-bild för det är så ohemult stökigt därinne, men har ni tur kan ni får se en efterbild sedan när jag fått ordning på torpet ;)

Allright, dags att få tummen ur och komma igång! Kram på er, vi hörs senare.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: