Sockervadd och den lilla Döden

IMAG1743

En väldigt vacker morgon under min promenad till kontoret. Himlen var sockervadd och det kändes bra.

Det låg en död mus i trappuppgången när jag kom fram, så jag plockade upp hen med en servett och tog med upp och kastade. Blev ledsen, den var väldigt söt och jag ville rädda den. Nu ligger det en död mus i min papperskorg. Får nog kasta något mer så att den inte förvirrar städerskan när hon tömmer papperskorgen imorgon…

Skall strax gå iväg till Hemköp och fylla på frukostförrådet. Folk äter ost som att det inte fanns en morgondag. Frågan är om man kan be dem att säga ifrån när de tar det sista av något utan att det låter snorkigt eller otrevligt? Inte för att jag tror att det skulle fungera, om folk inte ens vet hur en toalettborste fungerar eller inser att man inte bör lämna ett paket smör på diskbänken i ett par timmar så hade väl kanske inte vett på att säga ifrån när osten är slut heller. Suck.

Har ett stressmonster i magen och vet inte varför. Just nu sitter jag mest och längtar efter mens i hopp om att allt det här kassa skall gå över så fort det kommer igång. Jag är fortfarande inne på att det är premenustruellt det som händer, och därmed är ju lösningen ganska simpel just nu. BLÖD KVINNA.

Ikväll börjar ÄNTLIGEN RuPaul’s Drag Race säsong 6 :D Har jag tur kan jag hitta en torrent imorgon, annars kommer jag att bli tokig. Det är ett djävla kurragömma på Facebook, tumblr, instagram och Twitter innan man har sett senaste avsnitten. Jag vill ju inte råka få allt spoilat för mig bara för att jag följer ett antal drag queens, om vi säger så. Tisdagar brukar därmed vara min ”undvik alla sociala medier”-dag tills jag har fått tag i och sett senaste avsnittet. Sjukt nyfiken på den här säsongens queens, vilka är de? Vem kommer jag att heja på? :)

Ohwell. Dags att gå till affären och lösa frukostproblemet innan det är ett problem. Hejsvej.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: