Kattungar brukar ju göra allt bättre

IMAG1813_1

Shitttttt Zombie var är resten av ditt huvud???
DET FÖLL AV!

Okej hej. Fredag. Jag har mensvärk till den grad att jag egentligen vill gråta, kura ihop mig i en liten boll på golvet och bli överöst med kattungar. Nu har jag inte riktigt tid eller möjlighet till det (also: allergisk mot kattungar :((((( ) så jag får helt enkelt bita ihop och hoppas att dagen går att genomföra ändå.

Drömde för övrigt om kattungar. En djävla massa kattungar i olika storlekar. De var jättesöta men rymde hela tiden och det var ett problem. Faktum var att det var ett såpass problem att det gjorde drömmen till en mardröm. Sedan var det med en trasig hiss och en datorspelsmördare också (dvs en mördare som var tagen ur någon form av icke-reellt datorspel) (jag dödade honom genom att via handflatan skjuta in laser i huvudet på honom, men det krävdes handpåläggning) (han försökte döda mig genom att skjuta golfbollar som var någon form av bomber på mig) (lyckligtvis vann jag) (tror jag)

Har vaknat till ett par gånger under natten. Sista gången var 50 minuter innan väckarklockan skulle ringa. Övervägde under någon kort sekund att gå upp redan då, men jag hade inte ork till det. Lyckades somna om efter en liten stund och när klockan väl ringde var jag DÖD. Kul. Inte i drömmen dock, där överlevde jag ju med nöd och näppe. Och kattungar.

Idag jobbar jag fram till lunch och sedan skall jag åka till Göteborg. I helgen skall vi hjälpa mamma att flytta + fira Alex som fyller år. Längtar efter att få träffa Martin, det är två veckor sedan sist och det är jobbigt :( Hela Mars är fullbokat sedan; Nästa helg kommer mamma hit och hon, jag och Martin skall gå på konsert på fredagen och förmodligen åka till Danmark på lördagen. Helgen efter är det femtiotalskväll på Martins lokalpub dit vi skall gå och vara snyggast och försöka vinna en gratis middag och helgen efter är precis innan vi åker till Japan. OMG VAD TIDEN GÅR FORT! …och ett par dagar efter avresedatum fyller jag år. Eep. En vecka senare fyller Martin år och förhoppningsvis har jag hunnit få hit hans present tills dess. Jag har i alla fall beställt den i god tid, men vissa omständigheter gör att det kan bli omständligt. Vi får se. Han kommer i alla fall att bli glad :)

Ok, nu skall jag jobba vidare. Tjipp och hej och förresten kommer min tröja från barnavdelningen på H&M ifall ni gillar!

 

P.s. Jag blev tutad på och vinkad till av två snubbar i en Bring-bil på väg till jobb?? två gånger?? ok what. d.s.

P.p.s. Jag färgade håret igår (henna) och är därför jättesnygg igen. Heja! d.s.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: