Jag har klippt mig!

4f147748274a11e292a022000a1c02a4_7

På hemvägen efter jobb så gick jag förbi en frisör jag passerat flera gånger förut, som i fönstret skyltar att hon bara tar 260:- för klippning (alla andra frisörer jag kollat på tar minst 500:-, wat) och det såg helt folktomt ut därinne, så jag gick in och bad att få boka en tid ifall hon kanske inte hade tid med mig just nu..? Tid hade hon, men hon tog bara kontanter, så jag gick i rask takt bort till Hemköp och tog ut pengar och gick tillbaka. Eftersom hundägare är totalt djävla dumma i huvudet och inte klarar av att hantera det ansvar som tillhör ägandet av hund så trampade jag i hundbajs på tillbakavägen, tack så djävla mycket. Lyckades i alla fall skrapa bort det mot en stolpe, men vafan. Plocka upp efter era djur, tack.

Frisören chockades lite av att jag inte klippt håret på typ hundra år, och sedan frågade hon hur kort jag ville ha det. Jag gav henne relativt fria händer, och hon tog nästan en decimeter av mitt hår. Ni förstår inte hur fruktansvärt slitet det håret var! Hon klippte i en kvart och det kändes som att hon tagit av halva håret för mig, men högen som låg på golvet bakom min stol var så fånigt liten att jag nästan trodde att hon gömt hälften för att skoja med mig.

Nu mår mitt hår fruktansvärt bra, och SER bra ut! Och det är inte såååå kort heller ;) Also, kommer att växa snabbare nu när de kluvna  topparna är ett minne blott. Yay!

Såhär ser det ut nu:

IMAG1710_1

IMAG1708_1

Nu dricker jag vin och spelar lite. Jag är ju som jag nog nämnt gräsänka i helgen, så jag försöker underhålla mig själv. Mellan varven drar jag fingrarna genom håret, bara för att det känns så BRA när de inte fastnar i en sliten tova någonstans ^_^

Om ni letar bra frisör i Malmö så hojta till, jag rekommenderar gärna den trevliga danskan som klippte mig! Hon pratade nästan så att man förstod henne, för den delen. Mycket bra, och INTE dyr :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: