Glömde byta låt när en dålig låt kom, nu har jag lyssnat på en dålig låt medan jag skrev detta

IMAG1593_1

Hej svej! Måndag, inga inlägg på ett par dagar så jag antar att ni har saknat ihjäl er efter mig amirite amirite?

Helgen har varit bra! I lördags spelade vi rollspel, där jag fick spelleda för första gången! Jag tycker att det gick bra, och jag hoppas att gruppen håller med. Det var ganska uppenbart att jag behöver läsa på mer just vad gäller combat-regler dock, eftersom det var där det hela tiden blev en del uppehåll medan jag fick dubbelkolla regler åt höger och vänster. Vi kom inte riktigt så långt som jag hade trott att vi skulle under de tre och en halv timme vi spelade, men det är inga problem. Det balanserar jag upp nästa gång vi spelar :)

På kvällen var initiellt planen att vi skulle gå på Wicked Mill, men förköpsbiljetterna var slut och de varnade på Facebook att man skulle behöva vara där i god tid om man ville vara säker på att få komma in. Trots att jag innan detta postades hunnit prova typ 6 olika outfits inför kvällen så kände vi att vi struntar i det, det är inte värt att klä upp sig till tänderna och gå dit bara för att bli stoppad i dörren. Istället gick vi ner på Broderstugan och åt middag (Black and White nom nom nom) och sedan gick vi på fest hos Alexandra. Klart trevlig kväll! :)

Igår var det en lugn dag på soffan, Martin bestämde sig för att åka hem imorse istället så vi tog en promenad till Willys och handlade lite kvällsmat, och sedan chillade vi framför Solsidan och en kort dokumentärserie på två avsnitt av Stephen Fry, ”Out There”, vilket var både lustigt och sorgligt. Man skrattade med gråten i halsen mellan varven. Jag förstår verkligen inte hur vissa kan bli så oerhört kränkta och provocerade över vem andra människor blir kära i??? Heltokigt. Fyfan.

Nåväl. Jag skall jobba vidare. Ikväll blir det som vanligt innebandy, och sedan har jag en del saker att sysselsätta mig med hemma – bland annat en hemlis till min pappa mwahahha :3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: