Dagen i bilder

lunch

Vaknade nio av att ljuset strömmade in i mitt sovrum. Övervägde att försöka somna om och utnyttja att det var helg, men efter en kvarts gosande i varm säng gick jag upp istället. Satt vid datorn en stund, och sedan tog jag en promenad till Hemköp och köpte ovanstående ingredienser och gjorde Carbonara till lunch.

Lyckades falla ner i en grop ett tag och mådde inte alls bra, så på Martins inrådan ställde jag in kvällens gymplaner med Samir och tog istället en långpromenad. I lurarna julmusik (döm allt ni vill, men julmusik får mig alltid på bättre humör) och i handen min kamera. Letade vårtecken och hittade både snödroppar, krokusar och någon gul blomma jag inte vet vad den heter. Tittade på statyer och lyckades undvika alla hundbajshögar. Svängde inom Hemköp på hemvägen igen och köpte vad jag behövde för att göra en jordgubbsmilkshake – skall ta ett bad nu och sedan ge mig på att försöka göra milkshake för första gången. Borde vara som när man gör smoothie, fast med glass istället för youghurt..?

Kvällen kommer att spenderas vid datorn/med att spela Xbox. Har inte riktigt bestämt än. Vi får se, helt enkelt :)

Här kommer lite bilder från idag:

DSC_0102 DSC_0104 DSC_0126 DSC_0134 DSC_0150 DSC_0154 DSC_0173 DSC_0199 DSC_0232

 

Tjipp och hej.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: