Kategorier
Meta Tankar

Cowabunga!

IMAG1794_1

Godmorgon! Turtles-teeshirt och pizzahalsband, jag är fett fancy idag trots jeans och tröttmule. Solen låg som en gigantisk apelsin längst ner på himlen när jag gick till jobbet, det var nästan lite månstirrarblick på den ett tag men jag lyckades slita mig. Till skillnad från att stirra på månen så är det inte jättebehagligt för ögonen att stirra rakt in i solen, såatteh…

Harold Ramis dog igår. I vanliga fall brukar jag inte reagera nämnvärt på när kändisar går bort, men han var ju Dr Egon Spengler – en av mina ungdomscrusher. Jo, Spengler var alltid förmodligen min favorit av Ghostbustersgänget; han var smart, sympatisk, söt och hade glasögon = bra egenskaper. Venkman är ju alltid Venkman, men han är också ganska douchig, så. Plötsligt kändes det lite creepy på något sätt att jag hade min Ghostbusters-teeshirt på mig igår. Timingen? Det betyder ju ofc inget, men ja. Det blev lite märkligt.

IMG_106936613793231

 

När man nördar på saker från 80-/90-talet så kommer det att bli allt svårare. Folk börjar bli gamla, och det innebär att allt fler av mina gamla idoler kommer att försvinna inom en relativt överskådlig framtid.

Nåväl. Det är inget man kan göra något åt, och i framtiden kommer alla deras huvuden att vara reanimerade och bevarade i glaspodier, det har jag sett på Futurama så det måste vara sant.

Idag skall jag upp till Helsingborg en sväng i eftermiddag! Nu skall jag komma igång med arbetsdagen klokt så att jag kan lämna kontoret med gott samvete. Tjipp!

 

 

Edit: Mer sammanträffande, här är ett inlägg från precis ett år sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *