Bara månen som lyste med sin frånvaro

wicca

Det finns inte riktigt ord för att beskriva känslan av att promenera i skogspartier en halvdimmig kväll, känna lukten av rök och samtidigt lyssna på Otyg och Inkubus Sukkubus. Hade det varit fullmåne hade jag nog inte ens tagit mig hem, då hade jag satt mig ner på en stenbumling därute i Bulltofta och stirrat mig vettvillig på himlen. Det var en välbehövlig promenad, plus att jag lyckades rensa hjärnan såpass att jag lyckades få färdig den logotyp jag skulle delta i en tävling med.

Att jag sedan, eh, upptäckte att sista inskick skulle ske den 23/2 och INTE den 28/2 var ju en annan sak. Hrm. Fick lov att skicka in ändå trots att jag vimsat till allt, vilket var väldigt snällt. Nu får vi se hur det går med det hela :)

Igår var en riktigt problemlösardag. Först satt jag med en ganska knepig sak att lösa på jobb, men efter ett par timmars huvudbry så lossnade det ÄNTLIGEN och jag lyckades få det att fungera, wohoo! KÄNSLAN när det går helt rätt är underbar. Snacka instant payoff <3 Sedan satt jag och försökte hitta en lösning på hur jag skulle lyckas importera presenten min far köpte åt mig i födelsedagspresent då butiken som sålde den inte alls var pepp på att skicka till Sverige. Efter lite slitande av hår och allmän förtvivlan/frustration så löste det sig också, tack vare bästaste Mjukis som ställer upp som bulvan <3 Lättnaden!

Idag skall jag tvätta och packa inför morgondagens tur till Göteborg, och fixa lite hemma. Skall bädda i mina sprillans nya lakan i sängen, whee! De skall bara tvättas först ;)

Nåväl. Dags att jobba vidare samt luncha lite.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: