Kategorier
Meta Squeee

Alla hjärtans dag + helgen

DSC_0051

 

När jag kom hem från jobbet i fredags stod det rosor i hela min lägenhet. Röda rosor i alla vaser utom den i köket, som syns på bilden ovan. Stora, vackra röda och vita rosor. På tangentbordet låg det en kaka vit choklad, och i köket förberedde Martin inför kvällens middag.

DSC_0074

DSC_0073

 

Jag gav honom de presenter jag köpt åt honom; en AT-AT plushie och en chokladkaka från Marabou.

DSC_0055

 

Sedan åt vi middag (Oxfilé, sparris, ugnsvärmda rotfrukter och rödvinssås) och mysade, och efteråt tog jag ett långt bad med en knallila, glittrig badbomb och drack vin och försökte komma på vad jag gjort för bra i livet för att förtjäna någon som honom.

DSC_0076DSC_0086

 

NÅGONSTANS måste jag ju ha gjort ordentligt rätt, eller hur?

På lördagen tog vi det lugnt på dagen och på kvällen gick vi ut och ölade med gsson. Vi tänkte försökt hänga på Gyoza Robobar, men de stängde en halvtimme efter att vi kom dit så vi fick inte testa köket och vi hann bara med varsin drink där innan vi drog vidare till TGIF istället. Där blev vi sittande lite längre, och jag drack en galet god Oreos-drink och en appletini. Vi beställde även in en väldigt chokladig dessert som vi delade på. CHOCOLATE OVERLOAD. Eftersom de inte hade någon vidare bra öl på TGIF så gick vi till Bishop’s som sista anstalt, och det blev en öl eller två där innan vi gick hem och lade oss.

Eftersom vi inte somnade förrän fyra igår morse så stannade Martin över natten till idag, så hela fyra nätter fick vi sova tillsammans den här gången. Yay! Nu blir det en helg isär innan jag åker upp till honom för att vi skall hjälpa mamma att flytta, så jag tänkte ägna kommande helg åt att träna och fixa lite hemma bland annat :)

Saknar honom såklart redan ♥

DSC_0079

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *