Skönsjungande siren

partyzombie

Godkväll!

Det är söndag-inför-söndag (pga ledig imorgon osv) och jag har just hängt på soffan en stund och försökt spela lite TV-spel (The Wolf Among Us – ett spel av Telltale Games baserat på Fables, Martin hittade det åt mig ♥) men det var så svårt och jag dör hela tiden pga spelet saveade precis innan jag dör och jag lyckas inte ändra på det??

I alla fall hade jag lite vänner över på Singstarfest igår kväll och sedan gick vi vidare till Deep för att delta i ”Synth eller Heavy?” men det var ju egentligen bara en täckmantel för att få hänga i karaokerummet i ett par timmar ;) Jag var rummets okrönta drottning och fick komplimanger av flertalet människor att jag sjöng bra, *nöjd* *spinner som en katt* *klad zåmbi* Jag sjöng, vad jag kan minnas, följande låtar:

  • Scorpions – Still loving you
  • Richard Marx – Hazard
  • Skid Row – 18 and life
  • Maria McGee – Show me heaven
  • Police – Every breath you take
  • Goo Goo Dolls – Iris

…och jag tror att det var allt. Hade lagom ont i halsen efteråt, jag vet inte hur ni sjunger karaoke men jag går ALL IN och ger järnet :3

Bilden här ovan tog Mia på mig igår kväll innan utgång. Det är kvällens första drink, passande nog döpt till ”Rosa” (Raspberry Sourz, Vodka, Sprite). De andra drinkarna som fanns under kvällen var ”Lila” (Raspberry Sourz, Blackcurrant Sourz, Vodka, Sprite), ”Gul” (Mango Sourz, bananlikör, Vodka, Fanta), ”Gulgrön” (Mango Sourz, Apple Sourz, Vodka, Fanta) och ”Eh jag vet inte men den ser ju fin ut” vilket var detsamma som en Gul fast med blå curacao i ;D

Har jag nämnt tidigare att jag är skitbra på att blanda drinkar?

…kanske inte lika bra på att namnge dem, dock ;)

Det var ytterst trist att komma ner och krypa ner i en tom säng, dock. Jag hade kunnat ge mycket för att få ha Martin intill mig när jag skulle sova. Damn you, avstånd mellan Malmö och Göteborg – damn you to HELL!! *hytter med näven*

Eftersom jag kom hem typ halv fem imorse så sov jag fram till elva, vaknade och var miserabel, somnade om och gick upp vid ett istället. Chillade på soffan framför gamla avsnitt Project Runway eftersom jag inte orkade engagera mig i, säg, Noir, och sedan gick jag ut på en tvåtimmars långpromenad som var det bästa jag har gjort idag. Bra väder, frisk luft, bra musik… I like. Klart bra. ♥

Nu skall jag gå och lägga mig och läsa lite Pratchett (I shall wear midnight) och imorgon bitti skall jag gå upp relativt tidigt och gå iväg och simma igen. VATTEN MUTHAFUCKA, jag älskar det!

Godnatt osv :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: