Music, maestro

IMAG1372_1

Idag är en sådan där dag när jag inte har lust att lyssna på NÅGOT men jag kan heller inte sitta i tystnad. Jag behöver musik, men jag vet inte vad för allt känns bara fel och gör mig irriterad.

Kan ni inte ta och lämna lite musiktips till mig här? Något ni tror att jag skulle gilla eller något ni tycker att ALLA borde lyssna på, så kanske jag kan fylla på min playlist lite med något som inte får mig att se rött?

En kommentar till “Music, maestro

  1. Jag orkar inte ens lista majoriteten av mina favoritband för dem har du garanterat redan hört. Nu har du kanske redan hört de här med, med tanke på vår liknande musiksmak meeeen… här kommer tips på lite mindre självklara band/artister inom några av de genrer jag lyssnar på.

    Scary Bitches (goth humor typ. Påminner om Voltaire) Jag ÄLSKAR det här bandet!
    All Gone Dead (2000-tals death rock)
    Ashbury Heights (synthpop)
    I:scintilla (industrial)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: