Light as a feather, stiff as a board

bild-40

Ugh. Min nacke gör fortfarande väldigt ont, och det stör mig. Jag tänkte ta en promenad men känner just nu att jag har väldigt låg energi, så jag tror att jag får laga lite mat först och sedan promenera efteråt. Jag sov på soffan en stund förut, efter att ha sett första avsnittet av Noir – igen.

Min historia med Noir är ändå ganska lustig. Jag började se serien någongång för länge sedan när jag fortfarande bodde på Gotland, men kom av mig någonstans mitt på. Sedan började jag se serien från början igen, och kom nog ganska nära slutet innan det tog stopp igen. Nu är det tredje eller fjärde gången jag försöker, och den här gången tänkte jag lyckas. Serien är trots allt väldigt bra, det är bara jag som får lite randomryck och slutar titta hela tiden -_-

Idag fick jag första numret av min nya årsprenumeration av Rue Morgue på posten. Tack mamma! ♥ Får läsa den i lugn och ro sedan när jag förhoppningsvis har en lite mer mobil nacke. Just nu skulle jag få kura ihop hela överkroppen för att kunna läsa, eftersom det gör ont så fort jag rör nacken i olika riktningar. Jättespännande när man behöver titta åt t.ex. höger och måste vrida hela överkroppen för att kunna se något >_< Aja, det går över. Jag hoppas att ifall det inte går bort under kvällen så vaknar jag åtminstone utan PAINZ imorgon. Vi kan ju hålla tummarna, amirite?

Jag har träningsvärk i övre delen av låren, haha. Vet inte om det är efter gårdagens jogging eller morgonens simmande, men det känns ändå …bra. Ni vet. Som ett kvitto på att jag kommit igång med att röra på mig igen ;)

Nåväl. Laga lite mat och sedan ta en promenad. Planen för kvällen är soffhäng, men det kan lika så gott uppgraderas till datorhäng. Vi får se. Hepp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: