Vi får se ifall planeringen håller

936550_702751793076370_293527912_n

Klockan är snart halv åtta och jag har varit uppe sedan klockan sex. Har tagit en promenad fram och tillbaka till kontoret för att hämta mina träningskläder som jag vill ta med upp till Göteborg – tänkte ta en morgonjogg på julafton, om inte annat, och då måste jag ju ha något att ha på mig :) Ja, såvida det inte blir snö då alltså – men det tvivlar jag dessvärre starkt på.

Jag har tusen saker att packa, jag har tusen saker att plocka undan hemma och jag har tusen saker att fixa på stan. Jag har utöver det 9 timmar på mig innan jag skall sitta på en buss till Göteborg, så vi får väl se hur förenliga de siffrorna är med varandra, eh? :)

Bilden här ovan är från julfesten för Martins företag som vi var på i lördags. Vi åt enormt god mat och såg en trollkarl som var skicklig. Festen inleddes med att alla skulle spela segway-polo (ja exakt) men jag valde att sitta på läktaren istället. Kalla det självbevarelsedrift! Jag vet hur skadebenägen jag är när jag spelar innebandy – att utföra samma handlingar fast PÅ ETT FORDON känns då lite lagom livsfarligt imo.

Har för övrigt påbörjat att se om Babylon 5! Det är så många år sedan jag såg den serien sist, så jag matade två avsnitt igår kväll medan jag fixade med annat. B5 <3

Nu skall jag äta frukost och sedan skall jag hinna med en hel dröse saker här hemma innan jag skall ut och jaga i affärerna. Hepp. Önska mig lycka till! :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: