Preparationer och zombieglitter

IMAG0938_1

Spindelhänge kring halsen och Zombie Zest på naglarna, helt klädd i svart och väldigt nöjd.

Jag lyckades få fatt i mitt paket igår, och tack vare bästa Eva så fick jag även hem det trots jättetungt <3 Killen på *företag* var supergullig när han erbjöd sig att bära ut paketet till ”vår bil” och hivade upp det i famnen och stegade iväg. ”Nej nej, vi har ingen bil! Vi gick!” hojtade vi, och han tittade förskräckt på oss och sade ”men snälla vän!” och tyckte synd om oss. Feh, bortsett från att det var SKITKALLT och blåste på oss så var det ingen fara (säger jag som slapp släpa en kärra med ett 27 kilos paket…) Eva++ ♥

Kvällen ägnades sedan åt att tvätta ett par maskiner tvätt samt kolla hela säsong 1 och början av säsong 2 av IT Crowd. Den serien har så många sjukt episka moments så man kan ju inte annat än bli glad. Inget slår dock avsnittet när de går på musikal; Inte ens avsnittet där Richmond först dyker upp ;)

Nåväl. Handleden känns bättre men inte bra, utöver att utföra mitt vanliga jobb skall jag idag även städa av mitt skrivbord lite så att vårt rum ser lite mer representativt ut imorgon när vi får hit 40 pers från Varberg (julfest imorgonkväll!) och när jag kommer hem idag hade jag först tänkt baka pepparkakor, men kommer istället att julstäda och eventuellt köpa ett supersnyggt nagellack jag hittade på Kicks. Det är svart och har turkost glitter i, som en natthimmel vid midvinter typ. *poeten*

Krams och flams osv!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: