Dinosaurs nom nom nom

De ser VISST ut som på kartongen shutup

De ser VISST ut som på kartongen shutup

Martin spelar Warthunder med Alex, jag läser bloggar, kollar på skor och dricker öl (South Plains HOW) och i bakgrunden spelas Midnight Syndicate eftersom jag ibland snöar in på dark ambient och inte vill ha något mer avancerat än så. Det är en måndagkväll som känns som en lördag och långledigt gör mig förvirrad som sjutton.

Imorgon blir det nyårsfirande och jag vill klä mig i fjädrar, glitter, hiheels, dekadent långa lösögonfransar och tjugotalssöta pasteller, men jag har inget sådant i garderoben så det får väl bli något svart och glammigt istället. Eller så införskaffar jag något under dagen, vi får se.

På hyllan, precis intill mina Lovecraft-omnibus står numera den super-kawaii Cthulhu-dockan jag fick av Alex i julklapp:

Ia Ia!

Ia Ia!

Alla offer har för övrigt både namn och bakgrundshistoria :3 Bland annat har vi Norbert North, De-animator :D Hurr hurr, metahumor! Love it! :D

Och eftersom jag har haft lite svårt med träningspeppen på sistone har jag satt ett mål att uppnå innan en viss händelse och jag tänker banne mig kämpa för att ta mig dit. Nu djävlar skall jag bli fit (igen)! :) Jag införskaffade under dagen idag en kalender som skall vara min träningskalender. Är även inställd på att skaffa mig ett årskort på badhuset (vilket jag tidigare nämnt typ fyrtio gånger att jag tänker göra, men aldrig gjort…) så att jag kan börja simma minst en gång i veckan. Bra va? VA VA VA? \o/ (någon av er som läser som bor i Malmö och typ känner mig och vill simma ihop? :))

Anyhooo, nu skall jag fortsätta chilla och titta på min snygge pojkvän i smyg medan han skjuter ner elakingar :3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: