Det kan eventuellt ha varit en katt de efterlyste

1263814_646836102001273_1725247993_o

Idiot idag. Eller nej, egentligen inte, men missar små töntiga saker som gör att inget fungerar och folk får till slut peka ut dem för mig trots att jag faktiskt borde ha sett dem själv. Gnörghl. Det blir bättre, dock.

Min handled (högra) gör fortfarande ont efter mitt fall igår och jag sitter med skena på, men det gör den svår att röra som vanligt och det irriterar mig.

Jag drömde för övrigt helt bisarrt. Jag bodde igen i huset där jag växte upp, och det for runt en väldigt stor helikopter med antingen militärer eller poliser, jag är osäker på vilket, och de hojtade ut att de letade efter en orm som försvunnit. Jag var ute och gick lite och upptäckte den lilla ormen bakom ett träd, och skrek detta så högt att helikoptern skulle höra. De hörde inte första gången så jag skrek bara rakt ut istället, typ ”aaaaaargh!” och då ropade de ut i högtalarna att ”Vi bryr oss inte” för de hade bara blivit tillsagda att efterlysa ormen så de tyckte att de fullgjort sitt uppdrag där. Ok.

Nåväl. Förhoppningsvis slutar min handled bråka snart, jag blir så trött av att inte kunna använda den som vanligt utan att ha ont. Jag är oerhört tacksam att den ständiga värken jag led av för ett par år sedan har givit med sig, det var sex månader jag aldrig vill återuppleva, men det är ändå jobbigt när värken kommer tillbaka även om det bara är för korta stunder. Det känns bara lite sisådär med det när jag skall hämta ett trettiokilospaket efter jobb idag… -_-’

Funderar för övrigt på att ta med träningskläder och ge mig ut och springa lite innan lunch imorgon. För lite cardio just nu.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: