Den italienska fotbollsspelaren

IMAG0901_1

Dagens outfit är vad man tar på sig när man är nyvaken, frusen och har ont. Typ. Det är någon form av rave-byxor som jag köpte på Shock för sisådär hundra år sedan och som jag då var jättenöjd med inköpet av – men som jag sedan använt typ ..tre gånger? Eller något? ASBRA KÖP IDIOT.

Idag tänkte jag ha mina svarta jeans, men de är väldigt tighta och eftersom jag, host, skadade knät lite på innebandyn igår så ville jag ha något mer lössittande. Jag slog en rejäl vurpa, men den var väldigt imponerande faktiskt. Jag krockade med någon och lyckades slå tre volter innan jag var still, haha. Reste mig upp, kutade efter klubban som jag lyckats hiva iväg typ tio meter och sedan gick jag av planen och chillade de sista fem minutrarna. Kände mig som en italiensk fotbollsspelare, fast utan filmad smärta då osv osv. Utöver det gick innebandyträningen bra, som vanligt :) Idag har jag en blå bula bredvid knät på högerbenet. (det gör ont när man går) (och när man sitter) (och typ hela tiden?)

Nu lyssnar jag på julmusik och planerar arbetsdagen. Efter jobb skall jag och Eva promenera iväg och hämta mitt paket som jag igår grälade i telefon om. Jag orkar inte ringa typ tre samtal för att lösa att de ändrar adress, så vi tar med oss en paketvagn och hämtar det. Utlämningsstället ligger typ trettio-fyrtio minuter hemifrån mig så det blir ju en lagom promenad fram och tillbaka.

Igår när vi kom hem så åt vi pannkakor och tittade på Elvira – Mistress of the Dark. Asbra film :D Får se ifall vi ser Elvira’s Haunted Hills ikväll, planen är dock att vi skall se en finsk skräck-julfilm.

IMAG0899_1

Det här lite udda i att ha besök på soffan så att man måste sova i pyjamas för eventuella nattliga toalettbesök? Galet! Notera även mitt snajdiga handledsstöd som jag fick ta på eftersom jag hade ont även i handleden efter mina kullorbyttor igår. Lägg även märke till min sjukt fashionabla sovfrisyr – SÅ ser man ut när man har långt hår och skall sova, tro aldrig på de där filmerna där töserna ligger med sitt långa hår utslaget över kudden och myser. Man lägger sig på håret varje gång man skall vända på sig och det är inte bekvämt :P Har man det i en Lilla My-frisyr så är det ur vägen, och man kan vända sig utan risk att dra sönder hårbotten hela tiden. DAGENS TIPS! okok.

En kommentar till “Den italienska fotbollsspelaren

  1. Haha, jag har hår till strax nedanför bröstet typ, och har inte klarat av att sova i någon form av toffs, fläta eller uppsättning en enda natt i hela mitt liv tror jag, så jo, många töser ligger med håret utslaget över kudden ;-) Samlar ihop det och slänger det rakt upp typ, tycker toffs och liknande känns i vägen.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: