Dan före dopparedan

julpepp6

Här sitter jag vid mammas matsalsbord och lyssnar på julmusik och äter knäck och, ptja, bloggar. Vi tog nyss en promenad ner till affären för att införskaffa lite stuff som behövs inför morgondagen, och ikväll skall vi äta smörgåstårta, spela Bingolotto och baka saffranskaka. Och fixa julskinka såklart, om nom nom :3

Zzucken åker från Helsingborg om sisådär tre timmar och joinar oss så fort han har hittat rätt, och imorgon vid lunch kommer Martin och hämtar mig så att vi kan fira med hans familj under dagen innan vi återvänder hem till mamma och öppnar julklappar.

Bussresan i fredags tog 1,5 timme längre än det var tänkt pga bilolycka utanför Center Syd, och när jag äntligen kom fram till Göteborg kom Martin och hämtade mig. Medan jag duschade av mig resdammet så tillagade han rökt älgstek och potatisgratäng.

Efter att vi ätit kvällsmat (vid typ 22:30) fick jag öppna mina julklappar – det skulle tydligen krävas en viss planering sade Martin. Ni som är vänner med mig på Facebook vet ju redan vad jag fick – för er andra kan jag med andan i halsen och närapå hjärtklappning berätta att Martin och jag skall åka till JAPAN i två veckor i vår! Vi kommer att vara där över sakurablomningen, så både jag och han kommer att fira våra födelsedagar i sydostasien. HUR DJÄVLA BÄST? Jag har fortfarande inte riktigt förstått att det är på riktigt. Jag har velat åka till Japan sedan så länge jag kan minnas. Gudars skymning. Älskade bästaste Knipsarn ♥

japan

Jättefint kollage med inspirationsbilder <3

Nu känner jag ju lite att mina julklappar inte riktigt kan mäta sig med hans, haha. Åh. Jag hoppas att han blir glad för sina saker ändå, men det tror jag nog att han blir. Faktiskt. :)

I lördags firade vi nördjul med Alex, gav varandra julklappar (jag fick en liten Cthulhu-docka med tillhörande offer!) och spelade TV-spel & brädspel samt lyssnade på HPLHS ”julskivor” (A Very Scary Solstice och An Even Scarier Solstice) vilket kändes sådär bra och fint och awesome.

Igår löste jag och Martin de sista julklapparna och sedan ägnade vi kvällen åt att spela Quantum Conundrum – det verkar väldigt bra faktiskt! :) Problemlösarspel, tänk ”Portal” men ändå inte.

Nu skall jag sluta skriva och umgåsa med min mamma, och imorgon är det (äntligen) julafton :) Skall försöka hinna posta något när jag vaknat imorgon, men vi får se. Martin hämtar mig vid lunch och innan dess tänkte jag försöka hinna ut och springa lite.

Ni får ha en riktigt god jul och jag hoppas att ni får allt ni önskar er! ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: