Alla dessa lugna jullåtar har FEL

granen

Men åårgh, saker som inte fungerar som de skall, allmän PANIK på stan och jag ville mest bara gråta och gå och gömma mig. Jag var så stressad av situationen att jag började må väldigt illa, och hjärtat pickade så att jag trodde att det skulle flyga iväg. Nu har jag i alla fall kommit hem, slagit in alla julklappar, ätit lunch och börjat packa. Lägenheten ser ut som skit och det gör mig ledsen, för jag ville vara färdigstädad när Martin kommer med tillbaka efter jul men istället är allt kaos för att jag fick vara på stan i mer än en timme mer än jag räknat med. SUCK. Vi får se vad jag hinner fixa innan jag skall gå till bussen – om två timmar måste jag vara hemifrån, så jag har i alla fall liiiite tid på mig att fixa färdigt allt som fixas färdigt skall.

Fast jag vill fortfarande helst bara dra täcket över huvudet och gömma mig lite tills allt har lugnat ner sig igen. Vi skall ut på stan en sväng imorgon också. Det är eldprov för mig, för mycket folk och stress och i vanliga fall får jag panik och stressar upp mig något så enormt, men jag behöver försöka hålla nerverna i styr. Träna på det där, liksom.

Nu skall jag återgå till mitt kaos och hoppas att jag har läget under (någorlunda…) kontroll innan jag skall iväg.

Världens bästa bästa vän fixade julklappar och levererade dem hem till mommo, och jag blev så glad så att jag ville gråta. Bra gråta. Inte stressgråta. Finaste Eric, du är så bra TACK! 

Okej hejdå, skall göra saker nu.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: