2013 – såhär var det

480104_403444263075109_2067660803_n

Har, som ni ju märkt, varit frånvarande ett par dagar. Det kom jul emellan, och sedan fastnade vi i Firefly och promenader och allt annat så det tog ju lite stopp där ja. Men eh.. Hej! Hur är läget? Har ni saknat mig? HAR NI HAFT EN BRA JUL??

2013 tar ju slut imorgon. *Skrällen* *Ring Aftonbladet* *Ingen hade vetat ifall jag inte sagt* *osv* Alla verkar ta tillfället i akt att skriva en årskrönika, så jag får väl ge mina fem cent över vad året har inneburit.

Jag orkar dock inte lista det på något vettigt sätt, så here goes:

Min bror fick en son vilket gjorde mig till faster (♥♥♥♥♥), Martin bjöd på underbar middag på fin restaurang vid Alla Hjärtans Dag/vår halvårsdag, vi bilade iväg till England en vecka och tittade på slott, sandskulpturer och vackra stränder, jag började övningsköra, vi besökte Medeltidsveckan och såg Corvus Corax spela live (awesomeee!), jag började spela rollspel tillsammans med typ bästa gruppen EVAR (på väldigt många sätt bäst <3), jag har satt ihop en egen spelgrupp för att börja spelleda Dark Heresy (vilket kommer igång nu i början av Januari!), jag fick världens bästa julklapp av Martin som bjuder mig till JAPAN i två veckor (!!!!!) och jag började träna, skaffa hälsosammare vanor och bytte ner mig ett par storlekar i kläder.

2013 har alltså varit riktigt djäkla bra, och jag är väldigt nöjd med det. Nu är jag sugen på 2014 och vad det kommer att innebära :) Jag kommer att fylla 30, besöka Japan, ta körkort (Det SKALL ske nu djävlar!) och fortsätta vara tillsammans med min underbara Knipsare ♥ Jag hoppas att ni kommer att vara kvar och läsa och dela allt med mig här på bloggen :)

Tack för 2013, fina vänner, läsare, familj och främlingar. Nu djävlar peppar vi inför ett galet bra 2014!

20121227-113228.jpg

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: