Kategorier
Meta Nörderier

Spela roll

IMAG0717_1 Godmorgon!

Det är torsdag, det är skitkallt, jag ville inte gå upp ur sängen imorse och jag har sovit relativt gott bortsett från att jag vaknade mitt i natten och höll på att koka sönder för att det var så djäkla VARMT men det gick över sedan.

Sååå! Rollspelandet alltså. Hur gick det, undrar ni kanske?
Vi hade en djävligt trevlig kväll, faktiskt. God mat, gott sällskap, bra spelande och jag tror vi alla hittade in i våra karaktärer och i gruppen på ett smidigt sätt. Nu är ju inte alkoholiserad präst i 300-talets Rom något jag vanligtvis brukar spela, heh, men jag fick nog ganska bra känn för min karaktär och vart jag vill ta honom tycker jag.

Vi åt chokladtårta med marshmallows i, vi drack lite rödvin och vi klappade kattungar. Med förvåning och glädje upptäckte jag att jag INTE fick en allergisk reaktion på kattungarna, och då satt jag verkligen och tryckte upp den ena i ansiktet hela tiden. Jo, det var ju det här med allergier och självbevarelsedrift… Kattungar brukar ta bort all form av självbevarelsedrift från mig, haha. TOO CUTE I HAVE TO EAT IT typ. Fast jag äter dem inte, jag bara pussar och sniffar och kelar och sedan börjar jag snörvla och få kliande i ögonen. Men inte av de här kittans alltså, woop woop! Tanken var att vi skulle spela varannan vecka, men just nu lutar det åt att vi spelar redan nästa onsdag igen. Whee!

Det har varit alldeles för lite rollspel i mitt liv på sistone känner jag :) Jag har ju en egen grupp jag skall spelleda så fort tid finnes, men det var lättare sagt än gjort att lyckas matcha vilka helger Martin är här och Phelian inte har kidsen eller är bortrest. Vi har ju gjort karaktärer, åtminstone, men ja… Just nu är en del av gruppen i Japan också, för att göra det hela enklare för alla. Eller öh. :D

Tror att jag helt enkelt får bestämma en dag och säga att NU KÖR VI och sedan får de som kan vara med vara med och resten …inte. Annars kommer vi ju aldrig att komma igång med det här.

Idag skall jag köpa födelsedagspresent till Olof, som vi skall fira på lördag. Sedan skall jag nog vika tvätt, packa en väska inför morgondagen och fortsätta sticka på halsduken. Om jag orkar. Annars kanske jag bara däckar på soffan för kvällen, jag är lite seg i skallen idag efter en relativt sen gårdag ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *