Som ett spjut!

nekkid-mindreEn halvtimmes promenad kring Pildammsparken på lunchen, strax över en timmes AWESOME innebandyspel efter jobb och sedan nästan två timmars promenad hem – jag kan säga att jag är väldigt trött i kroppen, och det är ingen lögn.

Och jag är så nöjd med hur innebandyspelandet gick idag! Jag har inte skadat mig (okej, lite, andre råkade träffa mig rätt på smalbenet med ett svepande klubbslag men det var ju varken mitt eller hans fel) och jag gjorde nog flest mål av alla (på riktigt, i pwomise!) och det kändes så braaa! *klad zåmbi*

Nu skall jag ta min bok och kräla till sängs, och läsa tills jag somnar. Jag har precis påbörjat sista (utgivna) boken i A Song of Ice and Fire och det finns inget utgivningsdatum än för ”The Winds of Winter” och aarrrrgh jag hatar att läsa/titta på serier som inte är färdiga för jag har noll och inget tålamod med att vänta -_- Ohwell. Det löser sig. Jag funderar på att läsa om Minne, Sorg & Törne-serien när jag är klar med A Dance of Dragons. Det är 12 böcker så det borde hålla mig underhållen ett par veckor i den här takten. En gång i tiden läste jag en bok om dagen, nu ligger jag inte ens på en bok i veckan. Ugh. Men så går det när man jobbar fulltid och har ett distansförhållande att hålla igång. Det är ju inga dåliga saker jag sätter före läsandet, så det får gå an.

Men nu så, nu skall jag läsa lite! Tjipp och wog och godnatt osv :)

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: