Kategorier
Meta Nörderier

Rödvin, tårta, kittans och rollspel

bild-17

Snart dags att bege sig för att spela lite rollspel, woo! Om jag har förstått det hela rätt kommer kvällen att innehålla följande:

  • Rollspel
  • Billigt rödvin
  • Mat
  • Chokladtårta för 30 pers (vi är 5, för övrigt…)
  • Kattungar
  • Trevliga människor

What what! Känns som att man drog en vinstlott där, eh? :)

För övrigt hade vi idag besök av blomtanten(s hantlangare) på kontoret idag och när denna hade gått upptäckte vi att hon lämnat en stash med tablettaskar på ett av mingelborden. Det kändes också som jackpot, men efter att ha knaprat i sig ett par kan konstateras att de smakade tvål/trolldeg/honung och att de kanske inte var sådär jättegoda faktiskt. DOCK uppskattas gesten, tack så mycket ♥

Karaoke på julfesten om 2,5 vecka och jag har lovat HR att jag skall öppna kvällen så att de andra vågar sig upp efteråt. Eftersom HR även informerade mig att flertalet har hört av sig till henne och beklagat att det skall köras karaoke ser jag nu framför mig hur jag skall stå på scenen och sjunga inför en publik som absolut inte alls vill höra. Tur att det finns alkohol till hands… :D DET BLIR NOG JÄTTEBRA. Min gamla guildpolare Stellan och hans kompanjon Cibban skall vara karaokevärdar – de jobbade i karaoken på Deep tidigare och var väldigt kompetenta, så jag får väl dra upp Stellan på en duett ifall jag får för stor ångest :)

Nåja. Ni får ha en trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *