Nakna brudar och glitter

tumblr_mt1paqyzqp1qbwyjmo1_400

Bitch, I’m fabulous!

  • Good news! Hittade den svarta glittriga ögonskuggan jag letat efter.
  • Bad news! Jag hittade den i tvättmaskinen, efter avslutad tvätt.
  • Good news! Alla mina kläder är sådär fabulösa och glittriga nu.

Profit!

Kvällen har ägnats åt att färga håret (skall strax hoppa i duschen), tvätta, städa, lyssna på bra musik, sjunga med i nämnda bra musik samt sätta upp bilder på nakna fruntimmer på väggarna. Tisdag, gott folk :D

Note to self: Ny tvättid på onsdag nästa vecka. Hepp hepp.

Nästan helt klar i vardagsrummet nu, awesomeeee! Skall försöka få klart i sovrummet på torsdag innan Lotta kommer, det är i alla fall planen. Just nu finns det en risk att det inte blir rollspel imorgon pga sjuk spelledare (krya på dig Josef!) så om det blir inställt (dystra tanke :() så kommer jag att städa imorgon också. Julstäda ftw ♥

När jag städat klart kanske det till och med blir lite tv-spelande, jag har ju hela Mass Effect-trilogin att ta mig igenom :)

Idag shoppade jag klart alla julklappar till Martin, jag är nästan klar med mammas julklappar och Ricards fixade jag förra veckan. Nu behöver jag bara köpa julklappar till Rigmor, Yvonne, Bobby, Thomas, Fredrik, Frida och mommo. Men det är ju inga problem – jag har koll på vad jag vill ge de flesta och nästa vecka när mamma är här så blir det ju shoppping und stüff så. Jag och mamma skall även se på danska komedier och äta glass, typ. TJEJHELG. Hepp!

Okej, duschdags. Håll tummarna att jag är snygg när jag kommer ur duschen sedan hörni, i värsta fall har jag färgat halva ansiktet orange på köpet :P

tumblr_mszgv6tEPE1r9g27ko1_500

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: