Kategorier
Meta Nörderier

Hjärnätare och blodsugare

IMAG0536_2

Jättetråkig idag. T-shirt och jeans liksom? Okej, bortsett från att tröjmotivet är ”Zombies, Run!”-relaterat och att jag har en skeletthand i håret för att matcha tröjan så hade jag ju lika gärna kunnat vara någon helt annan än Zombie idag. Typ. Öh. Anyway.

Lite stel i nacken idag. Någon som vill komma hit och ge mig massage? Hade varit toppen. Kanoners, som man säger. Eller ja, kanske bara är min familj som säger så? Kanoners. Snickers. Tofflers. Hummel. osv. …vi är lite speshul i min familj. Folk har fortfarande svårt att tro på mig när jag berättar att vi brukade sitta kring matbordet på kvällarna och ropa LOL till varandra. Apropå saker jag har berättat för folk om min familj så är det fortfarande jättekul att minnas den gången när Emma och Hanna träffade pappa för första gången, och Emma innan pappa hann skojsa till det sade ”du, jag har blivit varnad för dig!” och pappa kom av sig helt, haha. Bästa pappa ♥ Tror minsann att jag får ta mig ner till Filippinerna igen nästa år; 2013 är ju snart slut så det är liiite tight med tid att hinna hälsa på pappa och Prescilla innan 2014.

Idag efter jobb skall jag städa av lite hemma, göra lunchlådor och ladda kamerabatteriet eftersom jag skall ta kort på vampyrer imorgon. Eller ja, folk som lajvar Vampire som vill ha kort på sina karaktärer. Hepp! Apropå vampire osv så bjöd Mia in mig att vara med i en ny spelgrupp som skall starta i Malmö som skall rollspela Vampire :D Yay! Kanske inte mitt favoritsystem, men careface på den – rollspeeeeeel! Vampire som rollspel är förmodligen mycket roligare än Vampire som lajv, haha. Jag var ju på ett Vampirelajv i Helsingborg för ett par år sedan och det var skrattretande dåligt. Sorry, men det var verkligen inget för mig. Alla andra verkade ha kul dock, och det är ju bra. Då gör det inget att jag tyckte att det var skämskuddenivå på det. Allt lajvande är ju skämskudde för någon, så. Det enda den lajvkvällen lyckades bidra med var ett skriande behov av att åka på riktigt lajv, och därmed hamnade jag på Krigshjärta den sommaren :) ++!

578061_254274781389715_2057910054_n

Jomen såatteh…

För övrigt så tycker jag att folk skall/bör/får testa Vampire-lajv om de vill det. Det finns ju en hel del att hämta i typ alla lajvvärldar. Det är bara just jag som verkligen inte alls fungerar med vampirelajvare :P Det är en speciell crowd som hänger på sådana lajv, med ett par undantag ofc. :) I ain’t hating on no one, lovar! :)

Right right. Vi släpper vampyrlajvandet osv osv. Nu skall jag jobba och jag vill köpa en skrivare. En billig djäkel. En som jag kan få ut lite A4 på när jag sitter hemma så att jag kan typ brodera och göra saker ni vet. Skall se ifall jag kan hitta en. Den behöver inte ens vara särskilt bra, den skall bara kunna producera läsbara utskrifter u know?

*poof* Awayyyyyy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *