Återblickar

lottasöta

Läste igenom ett gäng gamla inlägg (från 2007-2008) och funderade på hur mycket som har ändrats sedan dess. Hur mycket JAG har ändrats, bland annat. Hur mycket bättre jag mår. Hur mycket bättre livet är. Det är det jag gillar med min blogg, att jag kan gå tillbaka så sent som 2006 för att se hur saker och ting gick för mig då, och jämföra med nu – 7 år senare och se vad som har hänt sedan sist.

Vissa saker har försvunnit. Kunskap. Saker jag lärde mig när jag pluggade i Lund som jag numera har NOLL koll på. Thewhatnow, sade du? Eh. Ja. Samma gäller saker jag lärde mig när jag pluggade i Malmö. Men å andra sidan har jag ju fyllt hjärnan (mmm, braaaains…) med annan kunskap. Allt jag gör på jobbet, saker jag aldrig vågat drömma om att jag skulle kunna lära mig. Och jag är ständigt på jakt efter att fylla hjärnan med mer kunskap. Jag vill veta ALLT. :)

Jag är nöjd med utvecklingen. Och de viktiga människorna finns kvar. Mina fina vänner, min familj. Nya vänner, nya familjemedlemmar, och min fina kärlek. Bra där. Klart jag fortfarande kan må dåligt, men det är inte på samma sätt som då, när jag precis flyttat till Skåne och var så vilsen att jag bara grät hela tiden. Gotland kunde inte ge mig vad jag ville ha och initiellt kunde Skåne det inte heller. NU trivs jag bra här, väldigt bra. Malmö är en fin stad. Jag önskar bara att det var lite närmre mellan Malmö och Göteborg… :P

Idag regnar det. Vi har just ätit frukost (shutup man kan visst äta frukost vid tolv) och om ett par timmar åker Martin hem. Vi får se vad vi fyller dagen med. Jag har en del tankar där :) Hoppas att ni har en bra helg och att ni inte spolats bort i regnet :)

(och för er som undrat angående min far mitt i stormen på Filippinerna så har det gått bra för dem – stormen passerade 8 mil från dem och de mår bra allihop. Skönt. ♥)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: