Kategorier
Bakverk Meta

Will trade cupcakes for meat!

Screen Shot 2013-10-03 at 7.30.13 AMJag var hembjuden till Mia och Robin på middag igår kväll, så efter att jag jobbat klart hoppade jag på ett tåg till Helsingborg, med min bok i ena handen och en kartong cupcakes i andra handen – bjuder man mig på middag så tar jag med efterrätt! ;)

Kom dit vid fem, stack hem vid halv tio och hade en ytterst trevlig kväll. Kan nog (med rätta!) anse att vi träffas alldeles för lite. Tror jag får stoppa in pengar på mitt resekort oftare så att man faktiskt kan åka iväg på lite spontanfika och dylikt mellan varven. Just nu så gråter snålboken varje gång jag funderar på Helsingborg, vilket såklart även förhindrar mig från att socialisera med min bror på mer än typ bi-monthly basis.

Idag fyller min väna moder år! Jag har skickat henne en bukett från mig och Martin, och jag har beställt en födelsedagspresent som förhoppningsvis dyker upp tillräckligt snart för att det inte skall kännas pinsamt. Jag jobbar hemifrån även idag, vilket dessvärre inte går riktigt lika smidigt som igår då jag plötsligt inte kommer åt wifi-nätet från min lilla jobbdator och därmed fick hugga ethernet från min desktop – vilket innebär att jag inte kan utnyttja högtalarsystemet på desktopen för att kunna spela musik. Det är ju ganska mycket skramligare att lyssna på musik från högtalarna på min MacBook. Men men. Internet fungerar ju i alla fall och det är ändå det viktigaste – det blir så sjukt meckigt att jobba annars.

Är oförsvarligt hungrig just nu, så skall strax gå till köket och nalla en av muffinsarna som blev över sedan igår. Ingen topping dock, men det kanske är bäst så. Misslyckades för övrigt fatalt med första försöket till topping igår; chokladgrädde behöver uppenbarligen mer än tre timmar innan man kan vispa den, annars skär den sig något så in i helvete. Gjorde istället topping på smör och florsocker (klassiskt vanlig smörglasyr) med smak av cotton candy :) Försökte få dem att se lite rymdiga ut, för att matcha astronaut-formarna jag använde. Johannes (Mia och Robins son) är ju glad i rymden så det kändes roligt att försöka göra något med det :) Det är därför de är blå och täckta av stjärnor :3

Ett svar på ”Will trade cupcakes for meat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *