Kategorier
Modell

Lolita-Zombie som fotomodell

lolitazombieHittade en CD-skiva med bilder från den första riktiga photoshooten jag gjorde :D

Min dator är dock sjukt missnöjd med att försöka öppna dem, så jag har bara lyckats gräva fram och redigera en av dem, haha. Resultat ser ni ovan ↑

Detta är alltså Zombie som 21 år gammal, i Gothic Lolita-outfit. Wheee~
Datumet på skivan säger februari 2006, så det var precis innan jag fyllde 22 :) Känner ibland att jag saknar att ha lugg, men den var så djävla dryg att hålla efter. Jag har en stor virvel på ena sidan av pannan, så jag fick kämpa som sjutton med att få luggen att ligga ner och hålla sig lugn. Minsta lilla fett i håret så flippade luggen ur, så det var bara jobbigt att ha den. …men snyggt :3

Jag minns inte vad fotografen heter; Om du eller Leo läser här så får ni gärna säga till så får du cred. Soz.

profil

Ett svar på ”Lolita-Zombie som fotomodell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *