Kategorier
Meta

Happy Halloween!

IMAG0451_1

Huzzah, Halloween! *klad gåth* \o/

Dagen till ära är jag utklädd till kannibal! Inte för att jag tror att folk kommer att se att jag ÄR utklädd, men… jag vet att det är så. Jag har en blodig benstump i håret också, men den syns ju inte pga huvudet är i vägen.

Har bakat cupcakes till kontoret idag, men de har ingen topping än så kan se ifall det inte blir någon bild på dem sedan när de är färdigdresserade. Egentligen kände jag att jag inte riktigt hade tid igår, men sedan kom jag på att det tar typ 20 minuter att göra muffins och att jag kunde fortsätta med mitt pysslande medan de stod i ugnen. Och det gick ju bra, så go me! :)

Idag skall jag (efter jobbet dårå) se på skräckfilm och försöka hinna klart med mitt pysselprojekt, packa tills imorgon och typ äta. Imorgon jobbar vi halvdag pga dagen före Allhelgona och sedan åker jag upp till Martin och myser. Eller ja, förmodligen pysslar färdigt, för jag har svårt att se att jag skulle hinna klart med mitt idag…

Nåväl. Spöka på, gott folk! Kasta godis på barn och ät ett par ägg eller hur man nu gör. Ha en bra dag och hoppas att den blir läskig och ball :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *