Ytterligare en påminnelse att min kropp är oproportionerlig

Saker jag vill ha:

 • Snygga teeshirts med typ Gremlins och Turtles på. För jag gillar sådant.
 • En ny mobiltelefon. Någon som känner för att hosta upp 5k och bjuda mig på en? :3
 • Inte ont i armen. Aj aj. Fick Swamis huvud rakt på axeldelen av högerarmen igår och nu är hela armen fruktansvärt öm. SÅ SKÖNT. Inte.
 • En taklampa i vardagsrummet.
 • Sovmorgon.

Igår blev jag uppringd (!!) av en kvinna från Jehovas Vittnen som ville omvända mig, men det gick ju sisådär. Utan att vara otrevlig upplyste jag henne om att jag är atheist sedan barnsben och inte det minsta intresserad av Jehovas, och sedan önskade jag henne en fortsatt trevlig dag och lade på. Finns ingen anledning att dra ut på sådana samtal, det är ju fullständigt ointressant för mig, och jag hade bättre saker för mig. Typ prova nya klänningen som kom igår (sitter skitbra BORTSETT från för liten över brösten wtf) och duscha.

Ringer de igen funderar jag dock på att se ifall jag kan värva dem till att bli Cthulhu-kultister istället. Ia Ia!

Screen Shot 2013-09-17 at 7.58.53 AM

For reals dock, sedan när RINGER Jehovas Vittnen? Inte för att jag vill ha dem på dörren, men alltså. what? Nåväl. Hon förstod nog att det var dött lopp att försöka övertala mig att inte bara bli troende utan även troende på deras hittepå. Hepp!

Igår skickade jag ett par mail samt försökte nå min mommo på telefon, dock utan framgång. Skall prova ringa henne i eftermiddag/kväll igen, hoppas på större lycka då.

Annars är jag sjukt trött, har väldigt klirrande dinglande örhängen, har trollkors på så att man inte blir trolltagen och funderar på ifall det inte är dags för lite OTYG goddamnit. Nu lyssnar jag på Otyg, så nu känns allt tusen gånger bättre. Och det var ju bra redan innan (bortsett från sjukt trött) så då kan ni ju tänka er hur bra det är just nu. JUST DET.

Okej okej hejdå.

Trollkors skyddar även mot Jehovas Vittnen

Trollkors skyddar även mot Jehovas Vittnen

2 kommentarer till “Ytterligare en påminnelse att min kropp är oproportionerlig

 1. Toksnygg klänning

 2. Hahaha ”Trollkors skyddar även mot Jehovas Vittnen”.

  Själv hade jag en pojkvän en gång i tiden vars familj var Jehovas Vittnen (inkl han själv som barn). Han fick nog en dag och brände familjens biblar? på köksgolvet. Idag sitter han inne för mord.

  Bäst att hålla sig ifrån dessa folk, tycker jag.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: