Siktet inställt på höstmys

DSC_05451

Ytterst seg dag idag. Jag sprang ju Midnattsloppet igår, så dagen har främst spenderats åt att mysa med pojkvännen, ligga i badkaret samt tvätta. Och hänga gardiner, såklart! Woop woop! Finaste knipsis skruvade upp mina gardinstänger medan jag badade, och nu har jag gardiner både i kök och vardagsrum och lägenheten gick upp en level. Älskar mitt hem, det är BRA. Jag skall bara få tummen ur och få klart allt det sista och sedan djävlar. Sedan djävlar, då skall jag bara BO :)

Har ägnat kvällen åt att chilla på soffan samt pyssla med mitt lilla projekt, är faktiskt NÄSTAN klar nu, så ifall jag lyckas införskaffa det sista jag behöver under morgondagen så kommer jag att bli klar imorgon kväll, räknar jag kallt med. Säg tisdag då, for good measure.

Men ja. Så gick en helg i vårt liv och kommer aldrig mer åter. Vad gjorde ni denna helg? Något kul? Eller har ni också sprungit och vilat och myst? (vilket ÄR kul, den där meningen såg ju bara dum ut…)

SNART DAGS FÖR HÖSTJACKA. Jag längtar och älskar. Underbara förtvivlat vackra höst, vad jag ser fram emot att få håret fullt av blöt kyla och jord och ruttna höstlöv. Älsk.

Igår satt jag i solskenet på balkongen och målade en byrå, idag har jag inte ens varit utanför lägenheten. Det är blåsigt utav helvete dock. Mys. Kanske tända lite ljus ikväll… Hm. Och nu skall jag ut på den iskalla balkongen och hämta mina sängkläder. Brrrr. Ja, vi säger så. Tända ljus ikväll, alltså. Och dra fram alla filtar och fylla sängen med, haha. :D

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: