Kategorier
Meta Nörderier

PotatOS

IMAG0085_1

Med Atlas och P-Body på min teeshirt så kände jag att jag ville försöka inkorporera GladOS genom att ha androidbyxor på mig, och det blev väl ganska bra i alla fall. Jag hade ju egentligen velat posera med en potatis för bästa effekt, men men.

Det är en vacker men mulen morgon, det är fredag och om ett par timmar skall jag ta tåget till Göteborg. Ja, tåget. Bussfan var fullbokad både tur och retur och jag är redan nu stressad över att jag tvingas försöka hitta en sittplats där jag förhoppningsvis kan få sitta hela resan utan att bli bortkörd av biljettinnehavande person. Hemresan blir värre, men jag tänkte ta ett relativt sent tåg och hoppas att det är färre som åker så dags… Typ sju? Har någon som brukar åka mellan Skåne och Göteborg bra koll på när det är bäst att ta tåget hem på söndagar för att slippa trängas med halva sveriges befolkning?

Igår efter arbetstidens slut tog jag en tvåtimmars promenad genom Malmö, och sedan spelade jag lite MWO innan jag lade mig och läste. Hade tänkt läsa ut bok 2 igår, men har cirka 100 sidor kvar som jag får gotta mig i på tåget. Bok 3 ligger i väskan och väntar, så det är bara att läsa ut och gå vidare :)

Nåväl. Nu är jag lite frusen och lyssnar på Prodigy och skall rota och reda lite i mina tickets. Ha en trevlig dag sötnosar <3

5 svar på ”PotatOS

That is something I find confusing and frightening about Swedish trains: in the UK, seats that are booked are marked ”Reserved between Wherever and Wherever” so you know whether or not you can sit and for how long. When you don’t have a reserved seat on a Swedish train (or one that’s going backwards which gives me motion sickness), you just have to hope and sit nervously and ready to jump up at every station…

I know! I hate it, it doesn’t let you relax and be carefree but you have to always be ready to take all of your bags and try to find a new seat – in a train that is already full :(

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *