Mått, September (1/2?)

Vikt: 59 kilo
Midja: 63,5 centimeter

Sedan förra invägningen (för ~en månad sedan) är jag cirkus ett kilo lättare, samt 1,5 centimeter smalare om midjan.

Image-12

Om ni undrar varför jag är en lila katt på den vänstra bilden så såg mitt ansikte så sour ut, så jag ville inte lägga upp det i originalutförande :P

Jag gick upp tidigt imorse och gick ner till gymmet, där jag testade elliptical/crosstrainer samt löpband. Det blev lite joggat och lite crosstrainat, och herredjävlar vad den sistnämnda är marig! Jag sprang/gick på den i 15 minuter och det motsvarade tydligen en sträcka på 1 kilometer. What! Heltokigt. Och hjälp vad jag svettades! Hade med mig vattenflaska ner, och den tömdes på de 45 minuter jag var på gymmet kan jag ju säga. Får ta med en liten handduk nästa gång, haha.

Innebandyträningen igår gick bra! Lyckades sätta ett par snygga mål, och trots att jag fortfarande var lite stel och seg i kroppen efter de två mil jag sprang förra veckan så gick det bra att hålla tempo och att bursta när det behövdes. Jag var dock väldigt stel i låren när jag skulle ta mig ner för trappen efteråt, men det är väl sådant man får räkna med ;)

Är ytterst sugen på att införskaffa ett par nya skor. Nike har ju ett helt gäng gulliga små tingestar:

tumblr_mrb7jlibic1sy5qiwo1_1280

 

Dock är de dyra som sjutton, och från vad jag har förstått så är det inget av de snygga paren som matchar min löpstil, så det får nog vara. Mina nuvarande skor har ett par mil kvar innan de är slutkörda, så får vi se vad som sker därefter.

Funderar på att ta mig bort till simhallen efter jobb idag och se ifall jag kan lyckas simma en kilometer. Min kropp skriker efter vatten. Nackdelen (?) med mig i en simbassäng är abstinensen jag får efteråt. Vill ha mer vatten omkring mig, alltid. Kanske jag är en sjöjungfru innerst inne? ;)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: