Pälsar, bröllop och höstlängtan

Jag var så fruktansvärt trött när klockan ringde i morse att jag ställde fram den hela två gånger. När den så ringde för tredje gången ville jag egentligen dö, men gick upp istället. Det var nog bäst så :)

Jag drömde att jag gifte mig och att jag hade en klänning gjord av björnpäls. Den var väldigt vacker, faktiskt. Till den hade jag en bolero eller sjal av vit kanin, och jag övervägde ett tag att jag skulle ha en räv om halsen också, men lyckligtvis övergav jag den idén ganska kvickt.
Väl under bröllopet så hade jag inte förberett mig och var därför mest förvirrad och försökte läsa allt innantill, så folk var lite irriterade på mig. Och sedan ringde klockan så jag vet inte hur det slutade ;)

Idag blir det innebandy, sedan skall jag städa färdigt Jolts lägenhet och sedan skall jag SOVA eller ja, jag borde ju även städa i MIN lägenhet argharghargh. Men imorgon har jag inget kvar att göra i Jolts lägenhet så då kan jag spendera timtal åt att fixa hemma <3

Jag har nästan läst färdigt A Game of Thrones också, men lyckligtvis har jag A Clash of Kings i bokhyllan så det är bara att hoppa på nästa :)

Men trots att jag är trött, stressad och mellan varven har skallen full av labyrintiska tankar och spindelväv så är livet väldigt bra. Det är snart höst (mer höst än nu), det är snart Halloween (eek vad skall vi klä ut oss till i år Martin?!) och sedan det jul och jag älskar läget <3

DSC_0270It’s on!

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: