Medan morgonplaylisten spelar skriver jag

Screen Shot 2013-08-26 at 8.12.14 AM

Men finaste ni! Vad mycket stöd jag fick i mitt förra inlägg! Jag känner mig helt rörd av vad söta ni är <3 Tack för alla stödjande ord, ni är så bra <3

Måndag morgon. I vanlig ordning har natten mellan söndag och måndag varit kaotisk och med mer vakentid än sömn. Jag är osäker på om allt som flugit genom mitt huvud under natten varit drömmar, eller om det varit uppblandat med minnen och tankar. Resultatet är hursomhaver en förvirrad måndagmorgon, där allt sedan gick i slow motion. Det gör det nog fortfarande, jag har ännu inte riktigt greppat att jag är vaken och på jobb. Galet.

Har spenderat helgen i Göteborg hos Kani-san. Det blev en senare ankomst än förväntat i fredags, då bilen jag och Magnus åkte i fick stå still på E6:an strax före Landskrona i 1,5 timme pga olycka med en brinnande lastbil längre fram. Det hela resulterade i en försening på nästan 3 timmar, såatteh… I lördags var jag och Krabz på stan en sväng, och på kvällen spelade vi sedan TV-spel med Alex och Olof. Igår övningskörde jag och Krabban lite och sedan åkte jag hem medan han, den djäveln, lekte med en kattunge.

Idag skall jag efter innebandyträningen (som från och med idag hålls på måndagar) hämta ut ett paket på posten, och sedan har jag lite förberedelser att fixa inför en grej på onsdag som jag inte kan skriva något om här (ännu).

Men ja. Fram tills dess skall jag jobba, så ja. Hejdå så länge :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: