Boots & boobs

Screen Shot 2013-08-27 at 7.57.33 AMHittade ett par stövlar jag blev sådär ytterst förtjust i, men jag vet inte ifall mina fötter skulle orka med den lilla klack som är på dem så jag vet inte ifall jag skall köpa dem eller ej. Decisions decisions, men …de är ju så schnygga! Det är sådana där stövlar som man skulle känna sig superhet i om man nu bara klarade av att gå på klackarna i dem. Jag tänker också att de skulle se riktigt snygga ut till min isprinsesskappa… HUR GÖRA? Det är gratis frakt och öppet köp, är det idiotiskt att beställa dem så att jag kan prova dem och se hur de sitter och huruvida jag kan gå i dem eller om jag blir Bambi på hal is? Halp!

Vi har äntligen fått upp gardiner (även känt som ”kikarskydd”) på kontoret, så nu kan jag faktiskt se vad som sker på min skärm på förmiddagarna! Woop woop! Förvisso spenderade jag hela gårdagen och förmodligen hela idag sittandes i labbet där solljuset inte är ett aber, men ja. När jag väl sitter i SigDev-rummet så kan jag numera jobba på i godan ro utan att oroa mig över ljuset i skärmen som förblindar mig och förhindrar mitt arbete :)

Har betalat räkningar, har försökt göra någon form av planering inför morgondagens hemliga happening och har funderat på mina bröst ett tag. Nu skall jag komma igång med jobb på allvar så nu försvinner jag för typ resten av dagen igen :) Krams!

En kommentar till “Boots & boobs

  1. Jag hade ett par stövlar från Sistyseven med sån klack. Jättesnygga men ack så osköna efter ett tag. Klacken är för mjuk så när hälen tar i marken känns det som en onaturlig rörelse när resten av fiten sedan tar i marken. Efter en vinter hade jag svingott i hålfoten. Nästa vinter testade jag igen men jag kunde bara ha dem ibland för det gjorde så ont. Men de var jättesnygga de du hittat :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: