Träningskläder

Screen Shot 2013-07-29 at 7.12.59 AM

 

BlackMilk Clothing har släppt en (liiiten!) kollektion med träningskläder. Det mesta var väl relativt ointressant, men… detta linne! GIEF! Åh, det hade jag gärna sprungit runt i innan det blir allt för kallt mot hösten. Och så får det ligga i lådan sedan så har man något att se fram emot mot våren till också ♥

Dessvärre är det a) inte direkt snorbilligt och b) slutsålt för tillfället. Får hålla ett öga på när det kommer i lager igen och se ifall jag skall offra mig på ett eller inte. Det känns ju faktiskt *väldigt* Zombie ;)

I byxväg vill jag ha något åt det här hållet mot hösten/vintern:

Screen Shot 2013-07-29 at 7.15.34 AM

 

Mina nuvarande löparbyxor går ju till vaderna på mig, så jag vill ha något som täcker hela benen eftersom jag är väldigt lättfrusen av mig så fort det blir svalare ute.

Här är en kass bild från 4 juli, strax innan jag stack ut och sprang:

IMG_0939

Har kikat lite på ifall jag kanske skall skaffa ett par Icebugs så att jag kan springa utomhus även när det är is och halka;

Heros-L_BUGrip_Black-cherry_WEB_1436_0L503W_640x480

Så ja… Såhär dårå:

tumblr_m4eil8lQtT1qbrzd4o1_500

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: