Moment of tranquility

bild-54

Idag är det ÄNTLIGEN svalt ute! Det duggregnar och är mulet, och förhoppningsvis håller det i sig hela dagen. Fick sova relativt bra i nättras också, så det går ju åt rätt håll :)

Jag försöker lägga upp lite planer för veckan, men det går sisådär. Just nu försöker jag hitta ett tillfälle då jag kan färga håret, men det verkar som att det skulle passa bäst in redan idag så jag får försöka hinna fixa med det också. Jag vill ju vara schnygger nu när jag och Martin skall ner till Medeltidsveckan :) Och så kom jag fram till att jag har cirka EN MILJARD saker jag behöver ha med ner till Gotland, jag måste inom systembolaget och fixa en grej, jag har förmodligen lämnat min kameraladdare i Göteborg och jag hade VERKLIGEN behövt den till en grej innan jag åker dit till helgen men får försöka klara mig ändå och åååh. Men det är ändå bra. Semester. Gotland. Kärlek. Och så vårt ettårsfirande ♥

Nej, jag är precis lika tråkig som vanligt denna morgon. Min fotled gör ont, jag har en strumpa som skaver på min vänstra lilltå, jag är trött och vill sova och jag tittar mellan varven på en kitten feed som är så sjukt söt att jag får lite ont. Väldigt bra att tabba till när man väntar på att saker skall kompileras, t.ex. :)

För övrigt köpte jag igår en spelledarskärm till Dark Heresy + ”Game of Thrones” av George R R Martin, så nu har jag börjat läsa den också. Jag har ju sett första säsongen av serien (dvs boken jag just nu läser ;)) och jag är glatt överraskad hur välskriven den faktiskt är. Klart läsvärt so far! Jag vet ju vad som kommer att hända i första boken, men jag vet också att TV-serier alltid saknar många nyanser och sådant som kan vara av intresse. Och jag vill läsa hela bokserien innan jag ser klart TV-serien, så är jag inte färgad av TV när jag läser boken utan istället tvärtom :)

En kommentar till “Moment of tranquility

  1. Du kommer helt klart att gilla böckerna, även de resterande i serien är oerhört välskrivna och erbjuder trevlig läsning.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: